Annonse

NRK Buskerud fikk Kroken på kroken

Radionytt.no - 20.06.2024 - Kyrre Dahl

Tomm-Espen Kroken (49) er ansatt som ny radioprogramleder i NRK Buskerud. – Å ta steget over til NRK er en milepæl i min karriere, sier Kroken. – Vi er glade og stolte over å ha fått en så dyktig og erfaren radioprofil som Tomm-Espen Kroken på kroken, sier redaktør Chris Carlsen.


Tomm Espen Kroken. Foto: Caroline Utti/NRK

NRK Buskerud lyste i vår ut en ledig fast stilling som radioprogramleder. – Det var en sterk søkerliste med mange gode interne og eksterne søkere. Vi er takknemlig for at så mange flinke folk viste interesse for å jobbe hos oss. Og vi er veldig fornøyde med at vi endte på Tomm-Espen Kroken, sier redaktør i NRK Buskerud Chris Carlsen, i en pressemelding.

Tomm-Espen Kroken har lang fartstid i radiobransjen. Han har stått bak mikrofonen i rundt 30 år, og jobbet i Radio 1, Radio Norge, P4-gruppen og Radio Metro. Og nå er det altså NRK Buskerud som gjelder. - Å få muligheten til å bli en del av dette radiolaget gleder jeg meg veldig til. NRK Buskerud huker av alle de boksene jeg mener radio fortsatt bør være; å være en viktig del av lytternes hverdag på godt og vondt. Dette er en oppgave jeg gleder meg stort til å ta fatt på, sier Kroken.

-NRK Buskerud har som mål å ha hjerte for hele Buskerud. Vi ønsker også å ha så tett og god kontakt med publikum som mulig. Vi tror Tomm-Espen Kroken kan bidra til å løfte oss ytterligere på begge områder, sier Chris Carlsen. Det er også svært nyttig for oss å få inn en programleder med så lang og variert erfaring fra kommersiell radio, avslutter Carlsen.

Tomm-Espen Kroken begynner å jobbe i NRK Buskerud i august.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss på:  


    Annonse