Annonse

Radiodager skifter navn til Lyddager

17.04.24 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Det tradisjonsrike årlige møtestedet for den norske radio-, podkast- og lydbransjen skifter navn fra «Radiodager» til «Lyddager». Samtidig får prisutdelingen Prix Radio også nytt navn.

Lederdebatten under Radiodager 2023. Foto: Tor Erik Schrøder/Radiodager

Navneskiftet er et resultat av et omfattende innsiktsarbeid internt blant eierne og hos eksterne medieaktører, der målet har vært å bedre representere hele lydbransjen:

– Vi har gjennomført en stor evaluering for å sikre at vi skal fortsette å være relevant for en samlet lydbransje. Navnebytte er en del av denne prosessen og vi anser «lyddager» som det mest dekkende navnet, sier daglig leder Morten Scott Janssen i Foreningen Radiodager.

Som en del av omstillingen gjennomgår også prisutdelingen og tilhørende priskategorier en omfattende revisjon i 2024. Prix Radio vil heretter bli hetende Prix Norge.

– For å bedre inkludere både eksisterende og ny lyd, vil det blant annet foretas betydelige endringer i kategorier og bedømmelseskriterier, forteller Scott-Janssen i en pressemelding.

De nye kategoriene vil snart bli kunngjort på arrangementets nettsted, lyddager.no. Samtidig vil oppdatert program og informasjon om årets fagkonferanse også bli tilgjengelig på samme sted i nær fremtid.

Årets fagkonferanse og prisutdeling kommer altså i delvis ny innpakning, og arrangeres torsdag 17. og fredag 18. oktober på Meet Ullevaal stadion.

Lyddager arrangeres i et samarbeid mellom Norsk Rikskringkasting, P4-gruppen, Norsk Lokalradioforbund, Bauer Media og Norsk Podkastforening.

Mer informasjon på hjemmesiden: LYDDAGER.NO

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss via:   eller  RSS:


    Annonse