Annonse

Mange store nyheter fra Radioplayer

21.03.24 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Radioplayer hadde flere nyheter å by på under årets Radiodays Europe, blant annet integrasjon med Google og apper som virker over flere plattformer, som gir sømløs lytting.

CEO Yann Legarson på Radiodays Europe. Foto: Radioplayer

Radioplayer har lansert sin største produktutvidelse noensinne, som vil markere et veiskille i integrering av radio i biler og mobile enheter, heter det i en pressemelding.

- This product launch represents a significant milestone for Radioplayer and the entire radio industry. We are committed to driving innovation and pushing the boundaries of what's possible in radio technology, sa CEO Yann Legarson på Radiodays Europe.

De har konkret blant annet lansert en rekke nye apper, som er spesialdesignet til å gi en sømløs lytteropplevelse mellom bilradio, mobile enheter og smart-TVer uansett hvilken plattform man benytter, slik at du kan fortsette å høre på det du vil uavhengig av hvor du er.

- Våre apper får et nytt grensesnitt, som gir en helt ny brukeropplevelse, sier Ole Jørgen Torvmark, som er Head of Products for Radioplayer. - Se for deg at du starter lyttingen i bilen, fortsetter via mobilen og ender opp hjemme foran smart-Tven, sier Torvamark. Du kan høre på din favorittkanal eller favorittpodkast uten å gå glipp av noe.

Ole Jørgen Torvmark på Radiodays Europe. Foto: Radioplayer

Radioplayer har også lansert en app for Apple Vision Pro, et unikt VR Headset som "alle" snakker om, Det er Apples første 3D video kamera og VR briller som sømløst blander digitalt innhold med virkeligheten, heter det i omtalen.

Det er nå mer enn 100 norske radiokanaler på Radioplayer og disse får nå tilgang til en ny og mer omfattende analyser-plattform. Det gir tilgang til mer data som kan få kringkastere til å forstå sine lyttere enda bedre.

En annen nyhet fra Radioplayer er at de har inngått en samarbeidsavtale med Google, som sikrer Radioplayer distribusjon via Google Assistant. Dette er viktig for stemmestyrte enheter som Smarthøytalere. Det har ikke blitt det helt store i Norge, men i engelsk-språklige land står slike enheter for så mye som 20 % av lyttingen på lineær radio.

Radionytt.no er offisiell mediepartner for Radiodays Europe 2024.

Mer informasjon på hjemmesiden: RADIODAYS EUROPE

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss via:   eller  RSS:


    Annonse