Annonse

Snart stenger billettsalget til Radiodager

10.10.23 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Om du ikke har sikret deg billett til Radiodager 2023, må du handle raskt. Snart stenges billettsalget. Samtidig har det blitt offentliggjort flere godbiter fra programmet.

Else Kåss Furuseth og Vilde Batzer. Foto: Radiodager

Radiodager har i år 20-års jubileum og det er rekordstor interesse for å delta på årets arrangement. I formiddag var det solgt 416 billetter til Prix Radio og det er kun 8 billetter igjen før arrangementet er fulltegnet. Disse billettene selges gjennom venteliste for å sikre at ledige plasser tildeles til prisnominerte.

Til fagdelen av Radiodager er det solgt 349 billetter og det er bare et lite antall billetter ledige før også denne delen av arrangementet er utsolgt. Går du med planer om å delta på Radiodager må du handle kjapt, mens det fremdeles er plasser igjen.

Billettsalget til årets store radiobegivenhet Radiodager stenger fredag 13. oktober klokken 12.00. Etter dette vil det ikke være mulig å kjøpe billetter til arrangementet.

Se også: Disse kan vinne Publikumsprisen

Kadafi Zaman kommer til Radiodager

Har du lyst til å lære hvordan du kan få tilgang til utilgjengelige miljøer? Da bør du komme på årets Radiodager og høre på Kadafi Zamans foredrag. Han har en unik evne til å få tilgang til miljøer og personer som er utilgjengelig for de fleste, skriver Radiodager om foredraget.

Zaman dekker saker om æresdrap, krigshendeleser, terrorisme og kriminalitet, og har blant annet utgitt seg for å være en flyktning for å forsøke å avdekke hvordan menneskesmuglere opererer. Men interessen for denne type saker kommer med en pris – gjennom karrieren har Zaman blitt skjelt ut på direktesendt TV, truet, fengslet og torturert.

Hvordan jobber Zaman for å få tilgang til miljøer som kanskje ikke ønsker oppmerksomhet? Hvordan ivaretar han sin egen sikkerhet? Og hva har han lært gjennom alle disse årene, som han skulle ønske han visste tidligere? Kadafi Zaman kommer til Radiodager for å dele erfaringer fra en lang karriere som nyhetsjournalist.

Else Kåss Furuseth og Vilde Batzer deler erfaringer

På Radiodager holdes en rekke foredrag om podkaster og radioprogram som har blitt store suksesser. Men det er også mye å lære av alt som har gått galt.

Programleder Else Kåss Furuseth og podkastprodusent Vilde Hjort Batzer er i dag to meget erfarne radio- og podkastskapere. Men da de møttes i NRK P3 for snart 20 år siden, var dette Elses første programlederjobb og Vildes første lederjobb. Sammen lagde de et radioprogram som aldri ble noen suksess, og siden den gang har de begge gjort en rekke feil som andre kan ta lærdom av.

Mer informasjon på: RADIODAGER.NO

Saken ble først publisert på lokalradio.no

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse