Annonse

Amerikansk podkast-guru kommer til Norge

Radionytt.no: 22.03.2023 - Kyrre Dahl

Anerkjente Sarah van Mosel i iHeartMedia deltar på Den store podkastdagen 3. Mai i Oslo.


Sarah Van Mosel. Foto: Medier24

Tilbake i 2017 arrangerte Medier24 i partnerskap med Tore Nesheim «Den store podkastdagen» for å gi Podkast-Norge et velfortjent spark på leggen. En haug med medier, byråer, innholdsskapere og annønsører møttes da for første gang og profesjonaliseringen har siden den gang tatt av.

Men nå er det på tide med et nytt spark, mente arrangørene, som nå inviterer til Den store podkastdagen i 2023 for å samle bransjen til en ytterligere profesjonalisering.

– Vi mener at det har skjedd mye spennende med podkast i Norge, men at det har stagnert i det siste ved at annonsørene er på gjerdet, teknologien halter og alle virker å løpe etter samme forretningsmodell. I 2017 fikk vi bransjen til å skjerpe seg - og det skal vi klare også i år, sier arrangør Erik Waatland, som er administrerende direktør i Medier24 AS.

Headliner i år er anerkjente Sarah van Mosel fra iHeartMedia, som er tidligere visepresident og nå strategisk rådgiver i multimilliardkonsernet iHeartMedia og regnes som en nestor innen podkast globalt. Hun brukes som ekspert på det meste innen lyd i de største mediene i verden og er en anerkjent foredragsholder.

Mosel har bakgrunn fra medier og selskaper som New York Public Radio, Acast, Market Enginuity, Stitcher, Realm og nå iHeart. iHeart er verdens største nettverk innen podkast med nær en halv milliard nedlastninger i måneden.

Det er nettavisene Medier24 og KOM24 som har gått sammen med podkastselskapet StoryPeople om Den store podkastdagen. På programmet er alt fra Equinor og Schibsted, podkastguru Sarah van Mosel i iHeartMedia, podkastkongen Sindre Leganger, NRKs podkastsjef Petter Sommer, Siri og de gode hjelperne og en rekke andre sterke foredragsholdere.

Hele programmet ligger ute på poddagen.no

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse