Annonse

Radio Nostalgi på FM i Stockholm

23.01.2023 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Den franske radiokanalen Nostalgie får nå slippe til på FM i den svenske hovedstaden. Radio Nostalgi er en del av NRJ-konsernet.


NRJ lanserer i samarbeid med Bauer Media en ny radiokanal på FM i Stockholm. Svensk Pop forsvinner fra frekvensen 105,1 MHz og erstattes med Radio Nostalgi, som i all hovedsak spiller musikk fra 80-tallet. Det melder radionytt.se.

Dette er den svenske varianten av franske Nostalgie, som ble startet i Lyon i 1983 og fikk sender i Paris noen pår senere. Kanalen ble kjøpt opp av NRJ Group som har lansert Nostalgie i flere andre land.

- Nostalgi är ett framgångsrikt format på flera av våra europeiska marknader. Musiken, med fokus på 80-talet, är en stark trend just nu i flera målgrupper och vi ser mycket fram emot att få lansera stationen på den svenska marknaden” sier Richard Mazeret, som er VD for NRJ og Nostalgi i Sverige.

Programledere på Nostalgi blir blant annet Thomas Hindersson og Karolina Widerström. Musikken, som i all hovedsak er fra 80-tallet blandes med nyheter och trafikkinformasjon, ifølge radionytt.se.

Nostalgi har eksistert på DAB i Sverige siden 2020, som i all hovedsak dekker de største byene. Svensk Pop lever videre på DAB+. Til orientering samarbeider NRJ med Bauer Media i Sverige, men i Norge samarbeider NRJ med P4-gruppen/Viaplay Radio.

  • Mer om: Utenriks - Arkiv

  • Følg oss:     -  RSS:

    Annonse