Annonse

Are og Odin takket for seg med kalas

Radionytt.no - 17.12.2022 - Kyrre Dahl

Den populære duoen Are og Odin holdt et forrykende takk-for-seg-show på Tyholt i dag. Her er noen bilder fra kalaset!


Are og Odin takker for seg. Foto: Bjørn Tore Grøtte / NRK

Are og Odin er et humorbasert radioprogram på NRK radio ledet av Are Sende Osen og Klaus Joacim Sonstad, som den fiktive personen Odin Jensenius. Are og Odin var helt konger når showet deres gikk på NRK P3 fram til 2005. Så tok de en pause på 10 år før de kom tilbake i det som egentlig skulle vare bare i to programmer.

Det endte med at de fikk en times sending hver lørdag ettermiddag på Norges største radiokanal NRK P1. Men, i november varslet de et nytt farvel og dermed hadde Are og Odin sin siste sending i dag, 17. desember.


Are og Odin takker for seg. Foto: Bjørn Tore Grøtte / NRK

Den aller siste sendingen ble markert med et show fra studio i Trondheim, der også noen av de faste lytterne fikk bli med. Vi var på forhånd lovet et et heidundrende kalas, med et nøye utvalgt publikum av hengivne fans i studio. Kanalsjef Bjørn Tore Grøtte var en av de som var tilstede:

- Takk te dokk! Are og Odin holdt et forrykende takk for seg-show på Tyholt i dag. Helt magisk. Tenk at folk har reist land og strand for å være tilstede i studio. Og for å ta bilder med heltene. Unge og gamle, skriver Grøtte på Facebook.


Are og Odin takker for seg. Foto: Bjørn Tore Grøtte / NRK

– Vi vil bestemme sjøl i stedet for å bli lagt ned en dag. Også er det 20 år sia vi begynte, så det passer fint på et vis, sa Are til nrk.no, da de varslet sin andre avskjed.

– Noen av radioøyeblikka de har levert på lørdager på P1 er underholdning og samfunnssatire av stor art. En del av de minna vil leve for alltid, sa Grøtte den gangen til nrk.no.


Are og Odin takker for seg. Foto: Bjørn Tore Grøtte / NRK

Men, siden Are og Odin har takket for seg en gang før, er det en del som håper på comeback. Og, det har kommet uforpliktende antydninger om at Are og Odin ennå ikke har vært på NRK P1+, hva nå det måtte bety.

- Heia radio, heia NRK P1. Og velkommen tilbake når det passer seg sånn Are, Klaus, Odin og Åsmund, skriver Grøtte på Facebook i dag og avslutter med: - Glimrende rigga av flinke folk på Tyholt.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse