Annonse

Gramo: Mest spilt på norsk radio

Radionytt.no: 26.08.2022 - Kyrre Dahl

Gramo-statistikken har fasiten på hva som ble mest spilt på radio i 2021. Dagny hadde den mest spilte norske låten. The Weeknd har tre låter på topp 10.


Dagny - Foto: Justin Higuchi, Wikipedia

Dagnys "Somebody" var den mest spilte norske låta på norske radiokanaler i 2021. Det kommer fram i Gramo-statistikken som nylig er offentliggjort.

Men, Dagny er bare nummer tre på lista over alle spilte låter på norsk radio. The Weeknd tok førsteplassen med "Save Your Tears" og Ed Sheeran tok andreplassen med "Bad Habits".

Den første norsk på norsk-sangen finner vi imidlertid allerede på fjerde plass, det var Chris Holsten med "Smilet i ditt eget speil". Victor Leksell ble nummer fem med "Svag".

The Weeknd tok tre av topp 10-plasseringene, med "In Your Eyes" på en sjette plass og "Blinding Lights" på en niende plass, i tillegg til toppnoteringen med "Save Your Tears"

Mest spilt på P4 i fjor var Kygo/Tina Turner "What's Love Got To Do With It", etterfulgt av Victor Leksell "Svag" og Dagny "Somebody"

Mest spilt på Radio Norge i 2021 var Eurythmics "Sweet Dreams", Madonnna "Like A Prayer" og Metallica "Nothing Else Matters"

Mest spilt på NRK P1 var Sondre Justad og Musti med "Sorry", Billie Eilish "Your Power" og Ed Sheeran "Bad Habits"

De tre mest spilte låtene på NRK P3 i 2021 var Girl In Red og "Serotonin", Sondre Justad og Musti med "Sorry" og Chris Holsten med "Smilet i ditt eget speil"

Artisten som ble spilt aller mest på norsk radio i fjor, samlet sett med alle sine låter, var Kygo med over 1243 timer spilletid. The Weeknd var nummer to med over 1209 timer og Justin Bieber nummer tre på 9741 timer.

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse