Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio 1 lanserer egen sommerkanal

Den rene nettradioen Radio 1 Sommer spiller sommerhits døgnet rundt.- RADIONYTT.NO - 12.06.07 - Kyrre Dahl
Radio 1 opplevde stor suksess med sin nisjekanal for julemusikk og lanserer nå i samarbeid med MSN.no en egen radiokanal som kun spiller sommermusikk. Lytterne til Radio 1 og nettbrukerne på MSN.no kan stemme fram musikken som spilles på kanalen. Resultatet blir en Topp 10-liste med tidenes sommerhits.

– Musikk er et viktig satsningsområde for MSN og våre brukere er vant med et godt musikktilbud, blant annet i form av eksklusive livekonserter på nettet. Dette samarbeidet med Radio 1 ser vi på som en ypperlig måte å introdusere nye brukere for vår musikkbutikk på nettet, som er en av landets største, og når vi nå i tillegg kan gi leserne og lytterne våre muligheten til å sette sammen sitt eget drømmealbum med sommermusikk, synes vi det er veldig hyggelig, sier Audun Giske, kanalsjef i MSN.no

For Radio 1 er denne kampanjen et viktig element i å nå ennå flere brukere med sine nye interaktive musikksatsninger. - Radio 1 kan musikk og nettet er en av plattformene for våre brukere, sier Bente Klemetsdal, administrerende direktør i SBS Radio. Samarbeidet med MSN viser at radio og internett sammen er slagkraftig, vi når brukere på flere plattformer og kan skape interaktivitet på lufta og på nettet.

Pressemelding
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Radio holder seg best om sommeren
08.06.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: