RADIONYTT.NO - BOKHANDEL - Radio og TV-bøker
 

 BOKHANDELEN - BØKER OM RADIO OG TV

Hør og se : en håndbok i bildeskapende radio
Ny bok lagt til i bokhandelen: Berit Hedemann - Hvordan få lytteren til å se for seg det du ønsker at hun skal se? Og hvordan sørge for at bildene radioen skaper blir fargesterke og følelsesmettede? Boken tar for seg hvordan du kan bruke språket og mikrofonen som kamera, og hvordan du kan skape en variert film med forskjellige bildeutsnitt ved hjelp av språk-, stemme- og lydbruk. Du lærer hvordan du kan få intervjuobjektene til å bruke et bildetett språk, og du får tips til hvordan du kan strukturere stoffet på en spennende måte som holder lytteren interessert.

Radioradio : lyd i journalistikk
Linda Eide; Lars Nyre - Forfattarane ser på lydbruk nytta i ulike journalistiske sjangrar og viser til strategiar som brukes bevisst i radiojournalistikken.

Stemmer det? : stemmebruk og fremføring i radio og tv
Ingvild Handagard - Boka legger opp til en bevisstgjøring av stemmen som arbeidsverktøy, samtidig som stemmen også er et personlig uttrykk.

Norsk kringkastingshistorie
Ketil Jarl Halse; Helge Østbye - Denne boka viser hovudlinjene i utviklinga av norsk kringkasting, frå etableringa av private kringkastingsselskap på 1920-talet, opprettinga av kringkastingsmonopolet frå 1933 og fram til dagens mangfald av radio- og...

Reklame og sponsing i kringkasting : de rettslige rammevilkår for finansiering av kringkastingsvirksomhet
Ole E. Tokvam - Denne boken gjør rede for innholdet i regelverket for reklame og sponsing i kringkasting. Den går også inn på emner som ytringsfrihet og andre grunnlovsfestede rettigheter.

Subjektivt kamera : bak kulissene i mediehuset TV2
Finn H. Andreassen - Forfatteren forteller om TV2s ti første år, basert på hans egne inntrykk og opplevelser. Det er en historie om maktkamp mellom eiergruppene, om intriger og kjendisbygging.

Magiske øyeblikk : høydepunkter fra NRK radiosporten gjennom 70 år
Arve Fuglum - Boka forteller om 70 magiske øyeblikk i norsk idrett og NRK radios historie. Historiene er sett gjennom hodet til Radiosportens kommentatorer, fra 30-tallet og fram til og med ski-VM i 2003


 INFORMASJON

Bokhandelen leveres i samarbeid med Bokkilden.no og Amazon.co.uk. Det er disse som står for salg og leveranse av bøkene. Ta kontakt med disse hvis du har ytterligere spørsmål.

 FLERE BØKER:


 SØK


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV