Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kulturministeren usikker på DAB

Ingen andre land i Europa har satt en dato for slukking av FM-båndet. Det sa kulturminister Trond Giske under åpningen av Mediedagene i Bergen. Dermed er det uklart hvordan det går med DAB i Norge.


RADIONYTT.NO - 11.05.06 - KYRRE DAHL
Forkjemperne og motstanderne av DAB har lenge kjempet en durabelig krig i mediene, men de som faktisk skal bestemme har ikke gitt mye lyd fra seg. Kulturminister Trond Giske som fikk overlevert digitalradiorapporten i desember har ikke gitt klare signaler om hva han ønsker, men under mediedagene i Bergen var det tydelig at han ikke har noen lett oppgave.

Under sin åpningstale kom han blant innom DAB, og han kom blant annet innom at dette er omdiskutert, og naboland i Europa har valgt ulike løsninger. Utvalget har foreslått at FM-nettet skal stenges i 2014. Dette vurderes nå i Giskes departement, men statsråden røpet ikke hva han mener om spørsmålet. Han sa det vil være gunstig for utskiftingen å fastsette en bestemt dato. Men samtidig pekte han på at ingen andre land i Europa har satt en slik dato for overgang, sa Giske ifølge NTB

Foto: Bjørn Sigurdsøn/Statsministerens kontor


TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

IKT-Norge svarer på DAB-kritikken
09.05.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info

 Annonser: