Diskusjon:
 Bruktbørsen:
 Jobb-børsen:
 Annonser: Lyttertall:
TILBAKE TIL.....LYTTERTALL    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

PPM gir alle kanaler flere lyttere

Alle radiokanalene kan glede seg over de nye PPM-tallene som ble lagt fram i dag. Størst i % er fremgangen for Storbyradioen, men NRK P1 og P4 har all grunn til å glede seg.


RADIONYTT.NO - 10.05.06 - KYRRE DAHL
Det har vært knyttet stor spenning til de nye PPM-målingene av lyttertall, og i formiddag ble spenningen utløst av TNS Gallup. De aller første resultatene av målinger utført med Radiometer er offentligjort. Og det er gode tall for alle som jobber med radio. Generellt øker radiolyttingen med 17 % sammenlignet med den gamle typen målinger, d.v.s telefonundersøkelser.

I Uke 17 hadde Radio totalt en oppslutning på 84 %, mot bare 67 % på gamlemåten i 1. kvartal 2006. Og ser vi på de enkelte kanalene blir tallene enda mer spesielle. Storbyradioen må utropes til vinner med 13 % oppslutning på PPM i uke 17, men bare 6 % på de gamle målingene for 1. kvartal.

Men, P4 har ingen grunn til å henge med hodet, de gamle typen målinger ga P4 bare 21 % daglig oppslutning, men i uke 17 hadde P4 en oppslutning på hele 33 %, ved PPM-måling. Kanal 24 øker også fra 8 til 11 %, mens NRK P2 og P3 er mer beskjedne med økning fra 8 til 9 og fra 9 til 11 %. Noen ville sikkert sagt at det er godt under feilmarginen.

Ifølge PPM-tallene som ble offentliggjort i dag, har NRK P1 absolutt ingenting å frykte. De ledet med gamlemetoden, og de går opp med PPM. I 1. kvartal hadde P1 en oppslutning på 41 %, mens med nye PPM-tall har P1 den utrolige oppslutningen av 52 %!! Se også:

Uke 17: Nedtur for lokalradio
04.05.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonser: