Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Årets radionavn kåres av avislesere

Leserne av VG skal kåre årets radionavn under radiodager. Her er de nominerte- RADIONYTT.NO - 17.09.07 - Kyrre Dahl
Radiodager samarbeider for 3. år på rad med Verdens Gang for å få publikum til å stemme fram sin radiofavoritt. Årets kandidater heter: Mina, Espen, Kristopher, Aleksander, Hans-Petter og fjorårsvinnerne Bjørn og Tor. Vinneren presenteres under Radiodager 2007 fredag 21. september.

Du kan stemme ved å gå inn på VG`s sider her>>>

Mina Hadjian
Med sin provokative stil er Mina er på lufta i NRK P3 hver dag mandag til torsdag. Mina Hadjian kaller seg selv gjerne en kulturforvirret halvutlending. I radioprogrammet sitt på ungdomskanalen P3 snakker hun rett fra levra og setter de fleste på plass. Noen ganger går det litt over styr, men Mina er en radiopersonlighet som tåler en støyt og kanskje er hun årets radionavn i Norge. Det kan du være med på å avgjøre.

Espen Thoresen
Ingenting skal være uprøvd hos Espen, Jon og Isac. Talkshowet har kanalens rareste gjester og villeste påfunn. Noen av påfunnene henter de inn ekspertise for å gjennomføre, som Berit Boman og Kristopher Schau. Lyttere som passerer Kanal 24s kontorer, skal slett ikke føle seg trygge. For hva faller raskest ned fra himmelen, et egg eller et eple? Det er en grunn til at disse gutta er blant Norges mest populære programledere. Hør Hværsaagod Takkskalduha mandag - Torsdag 1100 – 1400

Hans-Petter Jacobsen
Hadde han blitt prest, ville han spist alle oblatene, skylt ned med konjakk, og tatt seg en kubansk sigar. Hans-Petter er en livsnyter. Han er programleder i Nitimen på NRK P1, og han vet hvordan han skal snakke med lytterne så de hører på. Som han sier selv: ”Noe av det viktigste som journalist er å være til stede og oppriktig interessert i det som foregår. Da kommer de rette spørsmålene av seg selv. Hvis jeg tenker på hva jeg skal si, glemmer jeg å lytte til hva som blir sagt.” Han innrømmer at han heller snakker med vanlige folk enn med kjendiser. Han kunne sikkert vært en større kjendis selv, men det er ikke hans stil. God radiounderholdning er målet, og Hans-Petter Jacobsen gjør jobben.

Alexander og Kristopher Schau
Alexander og Kristopher startet kvegpels på norsk blindeforbunds nærradio i 1991. så gikk NB-radio dukken, Radio Nova overtok sendetid og Schaubrødrene høsten 1994, da Lasse Jalling var redaktør på Nova, og man fikk ny frekvens, fm 99,3 Dette er hvordan de beskriver seg selv på nettsiden vår; Kvegpels . Kvegpels er i besittelse av god rock og urin. God rock, urin, stekespader, en sekk ull dekket av sæd, en pose bananer, litt mer rock og evigvarende jazzhat. Og litt tiss. Dette har brødrene Kristopher og Alexander Schau holdt på med i 15 år. Og har jaggu planer om å holde på i 35 år til. Hver eneste onsdag. Balle.

Bjørn Faarlund og Tor Andersen
Tor Andersen og Bjørn Faarlund har vekket Norge hver dag i over fem år. Duoen sender hver dag på P4 fra kl.06 -10 og de ble kåret til årets Radionavn i 2006. Deres kjennetegn er godt humør og solid oppdatering på dagens nyhetsbilde. Hver dag får de besøk av kjente gjester som er med på å vekke Norge. (En dag for noen år siden når P4 senderen falt ut forsov over 100.000 mennesker seg fordi klokkeradio var stille.)

Kilde: Radiodager
 Se også:

Opp igjen for Kanal 24
13.09.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: