TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

DANMARK: Festivalradio har suksess med nakenløp

10 000 ville se på nakne Roskilde-løpere

RADIONYTT.NO - 09.07.07 - Kyrre Dahl
Hvert år siden 1999 har Roskilde festivalradio arrangert en konkurranse der hovedpremien er en gratisbillett til neste års Roskilde-festival. Konkurransen blir stadig mer populær og i år var det nesten 10 000 mennesker som samlet seg for å se 2o deltakere konkurrere splitter nakne ( fottøy tillatt ) om å komme først rundt en løype.

For fjerde gang på rad var det Magnus Boesen som vant herreklassen, til tross for at arrangørene hadde servert ham gratis alkohol før løpet, i et desperat forsøk på å få en ny vinner. I kvinneklassen vant Aoife Dineen, som til alt overmål er ex-kjæresten til vinneren i herreklassen. Reglene er slik at de eneste som får delta neste år er de to vinnerne, så neste år får 18 nye lov til å prøve seg på nakenløpet.

Løpet er god reklame for Roskilde festivalradio, rapporterer Radionyt.dk. Alle de 20 løperne har stasjonslogo og frekvens påmalt sin nakne kropp ( og det er sikkert noen som kikker! ) og årets løp er blitt omtalt i en rekke medier i inn og utland.

Kilde og Foto: Radionyt.dk/TV2