Nyheter - Utenriks:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

NEDERLAND: RTL kjøper Radio 538

Den kommersielle suksessradioen Radio 538 har fått nye eiere




RADIONYTT.NO - 28.06.07 - Kyrre Dahl
Ryktene har svirret lenge, men denne uka ble det offisiellt bekreftet. RTL Nederland overtar Talpa Media, som først og fremst består av Radio 538 og Tv-stasjonen TVTien. Nederlandsk media er uenige om hvilken av disse to som var mest interessant for RTL, men noen kommentatorer mener at Radio 538 var den viktigste grunnen for RTL-handelen.

Uansett så overtar RTL nå Nederlands største kommersielle radiostasjon, som har vært en kjempesuksess, ikke bare i Nederlandsk målestokk. Radioen tjener penger i et svært tøft marked, og er kjempepopulær blant lytterne, akkurat nå er de nr. 1 i Nederland sammen med statlige Radio 2, begge med en markedsandel på 11,2 %.

Danske Radio 100 FM er ikke endel av kjøpet, ettersom de eies av Talpa International, og ikke Talpa Media i Nederland, og enda mer overraskende er det at de nederlandske radiokanalene Radio 10 Gold og Juize FM heller ikke er en del av kjøpet. På TV-siden tok RTL hurtig grep om TV-stasjonen TV Tien, ved å si opp samtilige ansatte samme dag som de overtok stasjonen. Det er ikke varslet lignende tiltak i Radio 538.


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post:











 Se også:

ENGLAND: Vil slå av FM i 2015
25.06.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: