Nyheter - Utenriks:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Capital kjøper Classic Gold

Det går mot fusjon mellom to oldies-stasjoner i Storbritannia.




RADIONYTT.NO - 26.04.07 - Pul Foged - Radionyt.com
GCap Media, som er Storbritannias største radioselskap, har kjøpt Classic Gold nettverket fra UBC Media Group. Classic Gold har 18 lokale mellombølgestasjoner i sitt nettverk samtidig som de også sender på DAB. GCap planlegger å fusjonere Classic Gold med Capital Gold - og dermed ha kun en oldies kanal.

Hva som kommer til å skje med de nåværende stjernene på begge kanaler er uvisst. På Classic Gold sender legendariske Tony Blackburn sitt morgenshow 'Even Tastier Breakfast' - og på ettermiddagen kan man høre Paul Burnett, kjent fra Luxembourg-dagene. Fra Luxembourg-dagene huskes også David 'Kid' Jensen, som sender på Capital Gold hver formiddag.

Begge kanaler sender 20 timers nettverks utsendelser om dagen. På Capital Gold er morgenradioen lokal, mens det er ettermiddagens 'drive time', som er det lokale tilbudet på Classic Gold. GCap eide allerede 20 prosent av Classic Gold - og har også vært ansvarlig for stasjonens reklamesalg. Ralph Bernard, direktør hos GCap Media: "Da Classic Gold allerede var en del av vår salgspakke, var kjøpet av nettverket en naturlig utvikling. Det yat vi kan samle kreftene på et oldies-brand, som får nasjonal dekning, når de digitale plattformene utvides ytterligere".


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post:











 Se også:

Kaos, kutt og streik i Danmarks Radio
25.04.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: