Nyheter - Utenriks:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

SBS Radio overvåkte medarbeiderne

Medarbeidere i Mix Megapol og andre av radiostasjoner til SBS i Sverige er forbannet etter at det ble satt opp overvåkingskameraer i redaksjonen.




RADIONYTT.NO - 13.03.07 - Kyrre Dahl
Medarbeiderne på SBS Radio i Sverige - som driver Mix Megapol, Vinyl, Studio, The Voice og Rockklassiker - er opprørte etter at ledelsen satte opp overvåkingskameraer i redaksjonen - uten å informere medarbeiderne. Redaksjonen på SBS Radio ble svært opprørt og følelsene har ikke lagt seg, selv om kameraene er tatt ned. Nå har redaksjonen anmeldt SBS Radio til den svenske Datainspektionen.

Det hele begynte for omtrent en måned siden, og en kilde sier til Dagens Media, at mange er irritert på hvordan SBS Radio har forsøkt at dysse saken ned. Adm. direktør for SBS Radio Staffan Rosell sier: "Det er over en måned siden. På initiativ fra teknikkavdelingen".

Han forklarer overvåkningen med at SBS Radio er blitt rammet av tyverier. For ledelsen handlet det om å finne ut av, hvem som kom inn i redaksjonslokalene som ikke adgang der. "Det er utroligt frustrerende, når man har premier som skal gis til lytterne - og tingene blir borte".

Steffan Rosell understreker, at kameraene kun ble brukt om natten, og at overvåkningskameraene blev tatt ned igen fordi enkelte medarbeiderne følte seg ubekvem med dem.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post:











 Se også:

Bobby Brown i radio-trøbbel
12.03.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: