Nyheter - Utenriks:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Bobby Brown i mer radio-trøbbel

Den amerikanske artisten Bobby Brown er i trøbbel igjen. En radiostasjon skal ha betalt kausjonen hans, men nå påstår Brown at dette aldri har skjedd!




RADIONYTT.NO - 12.03.07 - Kyrre Dahl
Det blåser rundt Bobby Brown for tiden. Han ble nylig satt i fengsel for manglende barnebidrag til sin tidligere kjæreste Kim Ward, som han har to barn sammen med. Han ble så løslatt mot kausjon, som radiostasjonen Hot 99,5 i Washington skal ha betalt mot at Brown skulle stille opp på intervjuer.

Men sånn ble det ikke, og siste nytt er at Bobby Brown nå hevder at det aldri har vært noe avtale mellom ham og radiostasjonen. Kausjonen var det visstnok noen venner som betalte! Hot 99,5 hevder fortsatt at det var de som betalte kausjonen, og at det eneste intervjuet Brwon stilte opp på var et svært kort telefonintervju like etter at han ble løslatt. Ifølge radiostasjonen skal Brown ha tilbudt seg å betale tilbake kausjonspengene.

Som en slags kompromiss-historie bekrefter advokaten til Bobby Brown at ja, det har vært samtaler mellom ham, Brown og radiostasjonen, men at det ikke skal ha foreligget en konkret avtale.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post:











 Se også:

Virgin Radio starter i Dubai
08.03.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: