Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Knalluke for P4

Etter en del labre uker var P4 oppe på gamle høyder i forrige uke. Det viser ukesrapporten fra TNS Gallup


RADIONYTT.NO - 29.11.05 - KYRRE DAHL
P4 hadde en daglig oppslutning på 24 % i forrige uke. Det er opp fra 22 % uka før, og den beste oppslutningen som er målt for P4 i høst. Det kommer fram av ukesrapporten fra TNS Gallup. Dette gir seg også positive utslag for markedsandelen. I uke 47 klarte P4 å øke sin markedsandel med 4 % til 25 %. Det er en av de beste ukene i en høst, der P4 har vært nede i 16 - 17 % markedsandel.

Kanal 24 oppnådde en grei oppslutning i forrige uke, opp 1 % til 9 %, mens markedsandelen på 4 % ikke er så mye å skryte av. Det er riktignok det samme som uka før, men Kanal 24 har i flere uker i høst vært oppe i 6 % markedsandel.

NRK P1 gikk tilbake med 1 % i oppslutning til 38 % daglig oppslutning. Det er et resultat på det jevne for P1. NRK P2 er ukas taper og hadde i uke 47 en oppslutning på bare 4 %. Det er en halvering av uka før, og høstens desidert dårligste oppslutning for P2. P3 gikk derimot opp 2 % til 11 % oppslutning. Det er en av høstens beste uker for P3. NRK mistet hele 6 % markedsandeler i forrige uke, til 59 % markedsandel. Men, uka før var en spesiellt god uke for NRK.

Radio 1 Storby hadde i oppslutning en av sine beste uker sålangt i høst, med en oppslutning på 7 %. Markedsandelen var derimot laber, bare 3 %, ned 1 % fra uka før. Både NRJ og Jærradiogruppen hadde en oppslutning på 3 % og en markedsandel på 2 %. Alle tallene er opp 1 % fra uka før. Se også:

Rykteflom om GD og lokalradio-oppkjøp
24.11.05

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no