Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Rykteflom om GD og lokalradio-oppkjøp

Gudbrandsdølen Dagningen og satsing på lokalradio er et emne i Oppland for tiden.


RADIONYTT.NO - 24.11.05 - KYRRE DAHL
Det startet med at lokalavisa Dølen hevdet at Radio Tri var i ferd med å kjøpes opp av Gudbrandsdølen Dagningen (GD), som fra før har eierinteresser i Radio Gjøvik, Radio Lillehammer og Nordalsradioen. Dermed dukket også ryktene opp om at GD var i ferd med å overta Ottadalsradioen også, en lokalradio som sender fra Vågå i Oppland. Ifølge ryktene var GD i ferd med å gjøre nærmest rent bord i Oppland når det gjelder lokalradio.

Men, i de siste dagene har det dukket opp flere mailer hit til radionytt.no som avkrefter ryktene. I sin egen avis har GD`s adm.dir Asbjørn Ringen sagt at de ikke har gitt noe bud på Radio Tri, og avkrefter dermed at de er i ferd med å kjøpe opp denne lokalradioen. Vi har også fått mail fra daglig leder i Ottadalsradioen, Emil Rustad, som avviser alle rykter om at Ottadalsradioen vil bli overtatt av GD. "Radioen går med overskudd, og vil være en selvstendig, liten og god lokalradio også i framtida, uansett hva ryktene vi ha det til!", skriver Rustad.

Men, denne historien er nok ikke over ennå, fordi den gangen GD overtok Norddalsradioen avslørte Asbjørn Ringen at de ønsker å satse videre på radio, uten å utdype dette nærmere. Se også:

NRK med Live-maraton på DAB
22.11.05

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no