<



 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio 1 like store som P4

I oktober var Radio 1 like store som P4 i storby-områdene, viser nye lyttertall. NB: OPPDATERT med presisering fra Radio 1.


RADIONYTT.NO - 09.11.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Radio 1 er nå den nest største kommersielle radiostasjon i Norge, på tross av at Radio 1 kun distribueres til 40 % av landets husstander.

”I og med at vi er en lokal radiostasjon og kun representert i de fire største byene, er det en svært god prestasjon å bli nest største kommersielle radio på landsbasis. Jeg skulle likt å se vår oppslutning dersom vi var landsdekkende!” sier Bente Klemetsdal, Adm. Direktør i Radio 1 Norge AS.

I storbyområdene i 9+ vokser Radio 1 mer enn både Kanal 24 og P4, og tangerer P4’s oppslutning på 20 %, en økning med 6 prosentpoeng fra august.

Igjen er Radio 1 størst i storbyområdene i kjernemålgruppen 20-40 år. Radio 1 har økt fra 23 til 27 prosent i denne målgruppen. Fra samme periode i fjor øker Radio 1 sin oppslutning med hele 5 prosentpoeng.

Radio 1 i Oslo i 20-40 øker fra september med hele 160 %, fra 10 % til 26 %!

The Voice of HipHop & RnB er nå like store som hele NRJ-nettet totalt i målgruppen 9+ i nasjonalt univers.

Preseisering fra Radio 1

Radio 1 Storby er nest største kommersielle aktør i landet med en kommersiell markedsandel på 15 % i oktober 05. Radio 1 Storby inkluderer stasjonene Radio 1 Oslo, Radio 1 Bergen, Radio 1 Trondheim, Radio 1 Stavanger, The Voice Oslo, The Voice Bergen, Radio Energy Oslo, Radio Energy Romerike, Radio Energy Bergen, Radio Energy Trondheim, Radio Energy Stavanger, Klem FM Oslo. (FM og weblytting inkl.).

The Voice og Radio Energy-nettet har en daglig dekning på hverdager i nasjonalt univers 9+ på henholdsvis 1,1% og 2,5%, ikke 3% som vi kom i skade for å skrive i meldingen, The Voice er ikke like store som NRJ, men NRJ er dobbelt så store som The Voice. The Voice har distribusjon i Oslo/Akershus og i Bergensområdet og har her en daglig dekning 9+ på hverdager på henholdsvis 3,1% og 5,6%. Radio Energy har distribusjon i Oslo, Romerike, Bergen, Trondheim og Stavanger.

<

 Se også:

Ny riksradio i strid med konsesjonen til Kanal 24
08.11.05

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no