Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Jærradiogruppen omorganiserer i Oslo og Akershus

Jærradiogruppen samler Radio Oslo, Radio Romerike og Radio Ski under samme paraply med Tønnes Steenersen som ny daglig leder.


RADIONYTT.NO -26.10.05 - KYRRE DAHL
Jærradiogruppen samler satsningen sin i Oslo-området, og stasjonene Radio Romerike (tidligere Radio FM1 Romerike), Radio Oslo og Radio Ski organiseres under Mediehuset Romerike. Tønnes Steenersen, som har lang erfaring fra radio, er nå daglig leder for de tre stasjonene. Han er også daglig leder for TVRomerike. Alle stasjonene skal drives i tett samarbeid med Jærradiogruppen, noe som blant betyr samsendinger med andre stasjoner i gruppen og samarbeid om reklamesalg.

"- Det er et betydelig potensiale for de tre stasjonene", sier Steenersen til radionytt.no. "Både Radio Oslo og Radio Romerike sliter med delte frekvenser, noe som ikke er heldig for en kommersiell radiostasjon. Selv om vi har en god dialog med de vi deler frekvens med, er det dessverre stor forskjell på profil. Det skaper uoversiktlige frekvenser", sier Steenersen. "Vi jobber med å bedre rammevilkårene for stasjonene, men dette er en tøff prosess", legger han til.

"- Radio Ski er ny i Jærradiogruppen. Stasjonen har egen frekvens, og det er et stor potensiale i Follo", mener Steenersen, som selv bor i Ski. Jærradiogruppen er dermed representert i alle deler av Oslo og Akershus. Radio Oslo har tidligere hatt en månedsoppslutning på over 100 000 lyttere.



 SE OGSÅ:

GD overtar Norddalsradioen
25.10.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no