Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

GD overtar Norddalsradioen

Lokalavisa Gudbrandsdølen Dagningen overtar kontrollen i lokalradioen Norddalsradioen.


RADIONYTT.NO -25.10.05 - KYRRE DAHL
Norddalsradioen er en liten lokalradio med studio i otta i Gudbrandsdalen i Oppland. Det er likevel interessant nok for områdets største lokalavis, Gudbrandsdølen Dagningen (GD), som nå i praksis overtar kontrollen av radiostasjonen. Norddalsradioen er et andelslag og GD kommer nå inn som en majoritetseier av andeler. Radioen kan høres i hele Nord-Gudbrandsdal.

GD eier også 50 % av Radio Pluss AS som på lufta er bedre kjent som Radio Gjøvik og Radio Lillehammer. De øvrige aksjene i Radio Pluss eies av Oppland Arbeiderblad og radioen drives i samarbeid med Jærradiogruppen. GD går inn i Norddalsradioen som en del av sin flermediale satsing. "Dette er i tråd med vår strategi om å satse i flere kanaler", sier administrerende direktør Asbjørn Ringen til radionytt.no.

Han forteller at de blir den dominerende aktøren i Norddalsradioen etter et ønske fra radioen og deres andelshavere. "Vi regner ikke med å tjene penger direkte på Norddalsradioen, men regner med å gå i balanse i løpet av kort tid", forteller Ringen. Han avslører også at GD vil satse videre på radio, uten å utdype dette nærmere.



 SE OGSÅ:

P4 vil overta gammel NRK-frekvens
24.10.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no