Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Knalluke for Petre

NRK og særlig Petre gjorde det svært bra i forrige uke, ifølge lyttertall fra TNS Gallup. P4 gjør det derimot nokså dårlig for tiden.


RADIONYTT.NO -28.09.05 - KYRRE DAHL
Det er ingen tvil om at NRK var ukas vinner på tallene fra TNS Gallup for uke 38. P1 gikk opp 3 % til 41 % daglig oppslutning, P2 gikk opp 3 % til 10 % oppslutning, mens Petre gikk opp 3 % til 13 % oppslutning. Alle tall er bra, men for Petre er det den klart beste uka på lenge. Samlet sett gir dette NRK en formidabel markedsandel på 68 %, opp hele 7 % fra uka før. NRK har ikke engang vært i nærheten av slike markedsandeler før i det siste kvartalet.

P4 derimot hadde en dårlig uke. Markedsandelen falt med hele 8 % til 16 %, noe som er langt under P4`s normale tall. Oppslutningen falt med 2 % til 20 %, som også er under det normale for P4, men ikke like ille som for markedsandelen.

Kanal 24 derimot holder koken og pilene peker oppover. Kanal 24 holdt seg stabil på 9 % oppslutning og 5 % markedsandel denne gangen, men det er over snittet fra andre kvartal. Radio 1 gikk ned 1 % til 5 % daglig oppslutning, mens markedsandelen økte 1 % til 5 %. NRJ og Jærradiogruppen gikk begge ned 1 % til henholdsvis 1 og 3 % oppslutning. Lokalradio totalt økte markedsandelen med 2 % til 10 %.




 SE OGSÅ:

Scansat satser på nyheter
28.09.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no