Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Scansat satser på nyheter

Norges eneste satelittradio vil ta opp kampen med P4 og Kanal 24.


RADIONYTT.NO -28.09.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Scandinavian Setelitte Radio har siden i sommer jobbet intenst med videreutvikling av radioplattformen. Dette arbeidet har nå medført en omorganisering av radiostasjonen med vekt på en mer nyhetsrettet profil. Med dette satser vi nå på å bli en radiostasjon som iløpet av relativt kort tid vil ta opp konkurransen med P4 og Kanal 24.

Lars Peder Myhren har gått inn i ScanSat som aktualitets og nyhetssjef og er ansvarlig for radioinnholdet i prime time fra morgenen til 18.00. Hans oppgave er å koordinere nyhetsproduksjon, samt produsere nyheter til ScanSat. Så langt produserer hans avdeling nyheter annenhver time, og aktualitetssendinger på morgenen og ettermiddagen. Hans målsetting videre er å utvikle nyhetsavdelingen med ytterligere intensivering av nyhetsproduksjonen, og flere faste programposter med aktualitetspreg inn på sendeflaten i prime time. Avdelingens produksjon av nyheter og aktualiteter er helt unike og er derfor allerede blitt et alternativ til andre nyhetskanaler på radio. Hovedavdelingen er lokaliser i Arendal, og har underavdeling i Bergen hvor journalist og produsent Tom Hansen er ansvarlig for aktualiteter fra Hordaland, Trøndelagsfylkene og feature produksjon.

ScanSat vil med dette satse tungt inn i fremtiden for å bli en allmennradio for folk flest. Vi beholder vår voksne musikkprofil, og tror nyhetssatsing med lav tabloidfaktor vil slå svært godt ut for radiostasjonen. Vi har allerede nå etter kort tid med den nye satsingen merket enorm respons fra lytterne, og kan med dette fastslå at vi er i sterk vekst.




 SE OGSÅ:

Vant skolekonsert på Energy
28.09.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no