Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Vant skolekonsert på Energy

Elevene på Sten Tærud skole vant sms-konkurranse på Energy og får gratis skolekonsert.


RADIONYTT.NO -28.09.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Elever, lærere og foreldre SMS'et seg til eksklusiv høstkonsert på skolen: Skolen Sten Tærud på Skedsmokorset innkasserer seieren! Etter 2 ukers hard konkurranse mellom flere skoler i Norge, kunne skolen Sten Tærud innkassere seieren i ENERGYs store SMS-konkurranse.

Premien er en konsert i skolegården med de to superstjernene Christian Stenseng (Idol 2005) og jentene i LilyJets! ENERGYs radiovert Christer delte ut en konsert på det populære kveldsshowet sitt mandag. Den siste uken sto kampen mellom skolene Tonsenhagen (Oslo), Charlottenlund (Trondheim) og Sten Tærud (Skedsmokorset).

Sistnevnte avgjorde med en formidabel sluttspurt de to siste dagene: Elever, lærere og foreldre engasjerte seg med tusenvis av tastetrykk for å vinne den eksklusive konserten. "Idol-Christian appellerer jo veldig til jentene, og jeg personlig gleder meg fryktelig til å treffe The LilyJets. Det er jo tre vanvittig søte jenter!" sier radiovert Christer Pettersen-Dahl, som forklarer den enorme pågangen i konkurransen med den sterke appellen artistene har til hvert sitt konkurrerende kjønn. Den store konsertopplevelsen finner sted på skolen Sten Tærud på fredag 30. september og er kun for skolens elever.




 SE OGSÅ:

Radio 1 satser på Podcasting
28.09.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no