Utenriks:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

USA: Verdens første Podcasting-radio

Neste måned starter en radiostasjon i San Fransisco laget AV lytterne selv.


RADIONYTT.NO - 28.04.05 - KYRRE DAHL
Den opprinnelige betydningen av Podcasting er at du laster ned et radioprogram for senere å høre det på Ipoden. Men, Podcasting har etterhvert blitt synonymt med idealister som produserer og legger ut sine egne radioprogram for nedlasting. Og det er dette fenomenet som nå får sin egen radiostasjon.

KYOURADIO lanseres i San Fransisco 16. mai, og blir å høre på 1550 KYCY-AM. Det unike er at hele innholdet på denne stasjonen lages av lytterne selv. Interesserte programledere lager programmer på vanlig Podcasting-vis, som så blir avspilt på den vanlige radiomåten. Etterhvert vil tilbakemeldinger fra lytterne avgjøre hvilke programmer so får fortsette.

Dette er på ingen måte noe amatør-prosjekt. Infinity Broadcasting, som står bak KYOURADIO, er et av de største radiokonsernene i USA. "-We envision KYOURADIO not only as a place to hear a fresh and new perspective created from the outside, but an outlet with which to foster the creativity of undiscovered talent from all walks of life.", sa styreformann Joel Hollander i Infinity, da han presenterte prosjektet i går.

(Kilde: Media Network Weblog)




 Se også:

MTG tapte stort på radio i første kvartal
21.04.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no