Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

The Voice setter Madcon i fengsel!

Vinneren av en konkurranse på The Voice vil plassere Madcon i fengsel sammen med 50 damer som ikke har sett mannfolk på måneder.





RADIONYTT.NO - 26.04.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding: The Voice en helt ny Hip Hop & RnB radiostasjon for Oslo og Bergen. I mars hadde The Voice en konkurranse der vinneren kunne få en helt egen privatkonsert med HipHop-gruppen Madcon. Meningen var at Madcon skulle komme hjem i din egen stue og gjøre en privatkonsert. I stedet endte det hele med at de 3.mai skal holde en konsert for de innsatte i Bredtveit kvinnefengsel!

Julie, som vant konkurransen, ønsket i stedet å glede sin venninne Sunniva med selve premien. Venninnen Sunniva, som for tiden sitter inne i Bredtveit kvinnefengsel, ble derfor til slutt den heldige vinneren av sin egen privatkonsert med Madcon, som hun naturligvis deler med de andre innsatte.

Selv sier gutta i Madcon at de gleder seg til å holde konserten, og at utfallet av konkurransen var overraskende: "Vi trodde vi skulle stå i stua til folk, men nå skal vi plutselig holde en konsert i et fengsel - foran 50 damer som ikke har sett mannfolk på årevis! Dette blir skikkelig Jailhouse Rock med Madcon in Da House! Kanskje vi skal ta med bløtkake med baufil?", ler gutta.

The Voice TV ønsker å filme konserten. "Naturlig nok er det strenge regler på en slik "konsertarena" som vi her snakker om, men vi jobber med å få tillatelser fra fengselet slik at våre seere kan få ta del i opplevelsen på The Voice TV.", sier Sølvi Johansen, Programsjef The Voice TV.




 SE OGSÅ:

Vi hører mindre på radio
25.04.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no