Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2005    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Willander slutter i Radio 1

Radio 1`s øverste sjef, Johan Willander takker for seg for å bli student.


RADIONYTT.NO - 04.02.05 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Administrerende direktør Johan Willander slutter i Radio 1 Norge AS 11. februar 2005. Willander har besluttet å studere til en MBA på heltid. Prosessen med å finne en ny administrerende direktør er allerede startet, og økonomidirektør Oddvar Snipsøyr har sagt seg villig til å fungere i stillingen inntil en permanent etterfølger er på plass.

Johan Willander har ledet Radio 1 i tre år, og gjennomført en omfattende restrukturerings­prosess i selskapet. I løpet av Willanders tid i selskapet er Radio 1 utviklet fra å være en stor lokalradio til å være godt posisjonert som en av Norges tre store kommersielle radiostasjoner. Radio 1 er Norges overlegent største musikkradio med et solid grep om de yngre lytterne, og har hatt en økning i lyttertallene på ca 20 prosent de siste tre årene.

- Vi beklager at Johan Willander takker for seg som sjef for Radio 1, og berømmer ham for det arbeidet han har gjort for å utvikle Radio 1 som organisasjon og posisjonere kanalen i markedet, sier senior vice president i radiodivisjonen i SBS Broadcasting, Eric Hansen. SBS Broadcasting kjøpte Radio 1 fra Aller og Clear Channel høsten 2003. - Johan Willander har arbeidet for SBS-eide selskaper i til sammen 10 år, han kjenner vår strategi og forretningsmessige tankegang, og vi håper vi får anledning til å samarbeide igjen på et senere tidspunkt, sier Hansen.

- Jeg har hatt tre spennende og meget lærerike år, og vil savne Radio 1s dyktige og innsatsvillige medarbeidere. Takket være disse er Radio 1 godt posisjonert og inne i en meget positiv utvikling både når det gjelder lyttere, annonsører og økonomi, sier Johan Willander.

PM slutt




 SE OGSÅ:

Tono krever penger for linker til nettradio
03.02.05

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no