Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Østlandsposten lager radio i larvik

Lokalavisa Østlandsposten går på lufta med morgensendinger på Radio larvik neste år.


RADIONYTT.NO -15.12.04 - KYRRE DAHL
Østlandsposten har kjøpt seg inn i Radio Tønsberg og Radio Sandefjord, men er foreløpig ikke representert i lokalradio i sin egen hjemby, Larvik. Men, i løpet av neste år blir det en forandring på det. Østlandsposten har inngått en samarbeidsavtale med Radio Larvik, som betyr at Østlandsposten også går på lufta i sin egen by.

Østlandsposten radiosendinger vil gå på lufta hver morgen fra 06 - 10, og ha et lokalt innhold, men også ha en frisk og ungdommelig stil. Navnet på programmet er ikke bestemt, men en egen medarbeider skal ansettes som vil få ansvaret for sendingene.

Østlandsposten er eid av A-pressen, som også eier halvparten av Jærradiogruppen, som er den andre eieren av Radio Tønsberg, og slik forklarer daglig leder Are Stokstad radiosatsingen til egen avis: "– Det føltes jo litt rart å være engasjert i 17 lokalradioer rundt om, men ikke i hjembyen. Derfor tok jeg kontakt med daglig leder Tore Olsen i Radio Sentrum med forespørsel om et mulig samarbeid. Det har munnet ut i en langsiktig samarbeidsavtale mellom oss, og jeg har god tro på at vi skal lage faste morgensendinger som etter hvert får mange og engasjerte lyttere. Jeg takker også Nye Radio Larvik som har stilt seg velvillig til å foreta noen omrokkering av sendetid, slik at vårt radioprosjekt kan la seg realisere".




 FORRIGE SAK:

Setter tak på radiobingo
15.12.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no