Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Setter tak på radiobingo

Myndighetene har innført begrensninger i hvor mye lokalradioene kan tjene på radiobingo. Dette skaper store problemer for enkelte radiostasjoner.


RADIONYTT.NO -15.12.04 - KYRRE DAHL
For et pår år siden ble premiegrensene for radiobingo hevet til det tredobbelte, noe som førte til et oppsving i omsetningen for mange radiostasjoner. Nå har kulturdepartementet vedtatt en øvre grense for bingoomsetning i lokalradio på 1,3 millioner kroner. De nye retningslinjene gjelder fra 1.1.2005.

Dette vil skape store problemer for mange mindre radiostasjoner som i praksis lever av å spille bingo, mener Norsk lokalradioforbund: "En maksgrense på omsetning vil begrense overlevelsesevne til svært mange stasjoner." heter det i et brev som er sendt ut til medlemmene. Lokalradioforbundet har ikke tenkt å sitte stille i denne saken: "Departementet har uttrykt forståelse for situasjonen og er åpen for en revidering av forskriften så snart som mulig, mest sannsynlig første halvår 2005. Inntil videre er det fremforhandlet dispensasjonsordning fra forskriften for de stasjoner som trenger en omsetning på radiobingo større enn kr. 1.300.000,- årlig." heter det videre.




 FORRIGE SAK:

Kutt og samsending i Radio 1
14.12.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no