Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Norges første HipHop-kanal

The Voice har forandret formatet og er nå Norges første rendyrkede HipHop og R&B-kanal.


RADIONYTT.NO -09.12.04 - KYRRE DAHL
The Voice satser friskt på ungdom, og går nå for et format som bare delvis har vært i bruk i Norge tidligere. "Fra og med denne uka er The Voice en rendyrket Hiphop og R&B-kanal", forteller programsjef Kristoffer Vangen. "The Voice har tidligere spilt en god del av både HipHop og R&B, men nå fjerner vi all dance og rendyrker formatet", forklarer Vangen. The Voice er en ren storbyradio og kan høres i Oslo og Bergen. Det er SBS som står bak The Voice, som også har stasjoner i Danmark og Sverige.

"Vi har stor tro på at det er marked for dette formatet, særlig blant ungdom i storbyene", sier Kristoffer Vangen til radionytt.no. "I Stockholm har dette formatet hatt stor suksess etter at The Voice erstattet Radio City tidligere i år." Relanseringen av The Voice blir feiret med å sende 10 000 låter nonstop, og først neste år blir det introdusert programledere.

Neste uke lanserer forøvrig også The Voice TV, som vil holde til sammen med radiokanalen The Voice i nye lokaler på Jernbanetorget i Oslo.




 FORRIGE SAK:

Kanal 24 taper lyttere igjen
07.12.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no