Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kanal 24 taper lyttere igjen

De offisielle lyttertallene for november er ikke hyggelig lesning for Kanal 24. Etter en god periode er kanalen nå tilbake til start.


RADIONYTT.NO -07.12.04 - KYRRE DAHL
Kanal 24 lanserte et nytt og offensivt sendeskjema i høst og lenge så det ut som kanalen skulle lykkes i å skaffe seg flere lyttere, noe Kanal 24 sårt trenger. Nå er de offisielle lyttertallene for november kommet fra TNS Gallup, og nok en gang må Kanal 24 nøye seg med en daglig oppslutning nede på 7 % , eller 7,7 % for å være nøyaktig. Det er en nedgang fra 9,0 % i oktober.

P4 gjør det derimot bedre og har fått flere lyttere enn det Kanal 24 har mistet. P4 kan nå vise til en daglig oppslutning på 25,5 % mot 24,1 % i oktober. P4 har i løpet av høsten satt opp flere nye sendere, noe som kan være en av årsaken til den økte oppslutningen.

For de andre kanalene er det mindre endringer. NRK P1 er fortsatt den soleklart største radiokanalen her i landet med en oppslutning på 41,3 % ( opp fra 40,5). Nrk Petre viser positiv trend med oppslutning på 10,9 % ( opp fra 10,1). P2 og lokalradio er stabile på henhodlsvis 7,8 og 14,8 %.

"- 1 million lyttere er en magisk grense for oss", sier en svært fornøyd radiosjef Kalle Lisberg i P4. - I oktober sa vi oss svært fornøyde med å nærme oss 1 million lyttere, men når vi nå passerer denne magiske grensen, har vi nesten ikke ord", sier Lisberg i en pressemelding.




 FORRIGE SAK:

Offisiell åpning av NRK`s nye radiokanal
06.12.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no