Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Offisiell åpning av NRK`s nye radiokanal

Tirsdag 7. desember kl 19.00 starter NRK Alltid Folkemusikk sine sendinger. Kanalen er historisk, ettersom det blir den første av NRK`s kanaler som ikke kan høres på FM-båndet.


RADIONYTT.NO -06.12.04 - KYRRE DAHL
Kringkastingssjef John G. Bernander vil selv foreta den høytidige åpningen av NRK`S nye radiokanal. Den offisielle åpningen av NRK Alltid folkemusikk er satt til Tirsdag 7. desember kl. 19.00. Det hele starter med et show, direkte fra Store Studio, ledet av Leiv Solberg. Den nye kanalen blir en ren digital kanal og er ikke tilgjengelig på "vanlig" fm-radio. Den er tilgjengelig på DAB og via internett.

"Vi er i starten av ei utvikling. Distribusjonen vil bli betre etter kvart. Men alle som har tilgang på Internett kan frå starten av lytte til oss heile døgeret. Og det er ikkje lenger slik at berre dei unge veit korleis Internett og nett-radio fungerer", sier Leiv Solberg i en pressemelding.

Her er flere utdrag fra pressemeldingen: "Alltid folkemusikk skal vere ein kanal for norsk folkemusikk av alle datoar og avskuggingar.Kanalen skal programmerast slik at ulike flater har ulike tema. Kanalen vil vere utan programleiarar. Opprettinga av Alltid Folkemusikk er med på å gjere NRKs unike folkemusikkarkiv tilgjengeleg for fleire. Arkivet inneheld opptak frå 1934 og fram til i dag."

NRK Alltid Folkemusikk vil på dagtid bare være tilgjengelig på DAB-nettet i OSlo-regionen, mens nattsendingene vil bli sendt i det riksdekkende DAB-nettet.




 FORRIGE SAK:

Sverre Bjørnsen og Christer Pettersen Dahl til Energy
03.12.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no