Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

NRK utvider distrikts-sendingene

Nå blir det mer lokalstoff på NRK P1. Fra 1.februar utvides distrikts-sendingene.


RADIONYTT.NO -11.11.04 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

NRK P1 utvider sine distriktssendinger fra 1. februar 2005. Mandag til fredag utvides formiddagsflaten med en halv time slik at distriktskontorene får ansvaret for P1-sendingene fra kl 11.00 til 13.00.

Utvidelsen av sendetiden er en del av en større oppussing av formiddagsflaten i NRK P1 med færre programledere, mer lytterkontakt og mer samkjørt P1-musikk. Samtidig blir det flere riksvinduer i distriktssendingene med både nyheter, sport og trafikk.

- Dette er en av de største omleggingene vi har gjort i NRK P1 på flere år, sier kanalsjef Tommy Hansen. - Vi har i lengre tid sett vurdert å justere formiddagene i P1. Etter et godt og tett samarbeid innad har vi blitt enige om hvordan de nye formiddagene i Norges største radiokanal skal bli fra februar neste år, sier Hansen.

NRK P1s store fortrinn er at kanalen kan sende lokalt det ene øyeblikket og til hele landet det neste. Denne muligheten har ingen andre norske radiokanaler og gir NRK P1 muligheten til å tilby et unikt tilbud basert på en miks av distrikts- og riksradio.

Forbedringer uten at det ødelegger det lokale særpreg som gjør sendingene til lytternes førstevalg, har vært et uttalt mål for arbeidet. Samtidig oppfordres distriktskontorene til tettere samarbeid og mer stoffutveksling. Sjef for Østlandssendingen, Per Arne Kalbakk, har ledet utredningen av det nye formiddagstilbudet i NRK P1.

- Vi har store forventninger til justeringene av formiddagsflaten. Selv om NRK P1 har rekordhøye lyttertall tror vi at et enda bedre tilbud midt på dagen kan friste enda flere lyttere til å høre på Norges største radiokanal, sier P1-sjef Tommy Hansen.

PM slutt




 FORRIGE SAK:

Plateselskapene går over til mp3
10.11.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no