Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radiobransjen samles til fest

I morgen starter årets Radiodager der radiofolk fra alle samfunnslag møtes. Høydepunktet blir kåringen av årets beste radioprogrammer m.m i Prix Radio


RADIONYTT.NO -28.10.04 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Kanal 24 har 2 nominasjoner, P4 har 8 nominasjoner, NRJ to nominasjoner, Radio 1 Oslo har en nominasjon, NRK P3 har to nominasjoner, NRK P1 har 9 nominasjoner, NRK P1 og P2 har tre fellesnominasjoner og NRK P2 har 11 nominasjoner.

Juryen i Prix Radio har bestått av 23 personer, og har vært sammensatt av representanter for P4, NRK og Norsk Lokalradioforbund, mediejournalister, uavhengige radioproduksjonsselskap og mediestudenter.

101 bidrag er blitt juryert av Prix Radio-juryen, etter at mange hundre bidrag først ble vurdert av interne juryer i de forskjellige radiostasjonene.

Prix Radios Hederspris, Årets Nykommer og prisene i alle kategorier vil bli delt ut på en gallaforestilling i Store Studio fredag 29.10 kl. 13.

Radiodager arrangeres for andre året, og i år som i fjor starter vi med utdeling av Prix Radio i Store Studio på Marienlyst fredag 29. oktober klokka 13.

Om Radiodager 2004:

Fredag 29. oktober og lørdag 30. oktober samler radiobransjen seg til seminar og fest. Programmet er så å si klart. Vi er svært stolte over å kunne starte lørdagen med legendariske «20 spørsmål». Knut Borge med kapellmester Nissa Nyberget og panel har sagt ja til å gjøre opptak under «Radiodager».

Idol-dommer og manager Jan Fredrik Karlsen vil lede en debatt i store studio - der vi diskuterer hva som er bra musikk. Vi stiller spørsmålet det egentlig ikke går an å stille.... "Hvilken kanal spiller den beste musikken"? Her er det klart for en heftig debatt om et tema veldig mange har en mening om - men hvor smaken er vidt forskjellig... Panelet består av musikksjefene i P4, Kanal 24, alle de tre kanalene i NRK og platebransjen.

Lørdag avslutts radiodager med toppmøte mellom Jan Erik Pedersen, kanal 24, Kalle Lisberg, P4, Richard Mazeret, NRJ og Nils Heldal fra NRK. De skal diskutere hvor radioen står i dag. Overlevde vi Kanal 24? Hvor vil vi gå i fremtiden?

PM Slutt




 FORRIGE SAK:

Refsdahl slutter som programsjef i Radio 1
26.10.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no