Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Refsdahl slutter som programsjef i Radio 1

Jon Refsdahl slutter i stillingen som Gruppe Program Direktør i radio 1 Norge, etter 4 år som formatsjef.


RADIONYTT.NO -26.10.04 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Radio 1 Norge leter etter ny program direktør for gruppen. Ved årsskiftet vil Jon Refsdahl overlate roret til en ny gruppesjef som kan lose Radio 1 videre gjennom radiofarvannet i fra 2005.

Jeg føler nå tiden er inne for at en ny program direktør kommer til og tar over oppfølgingsansvaret for byene, dette ettersom vi nå går over fra en igangsetting og implementeringsfase til en drifts og vedlikeholds- fase. Sier Jon Refsdahl

Det ligger ingen dramatikk i dette, stillingen som GPD var i sin tid ment som et oppdrag i en overgangsperiode, men har vokst frem som en fast del av de daglige plikter i de siste 4 år. Det har vært noen meget hektiske år med mange arbeidsoppgaver i Radio 1. Jeg ønsker nå å kunne fokusere ytterligere på arbeidet som stasjonssjef i Radio 1 Bergen, samt stillingen som daglig leder i produksjonsselskapet Cutting Edge Productions AS.

Stillingen som Gruppe Program Direktør har vært et spennende oppdrag, og lyttertallsmessig har teamet som har arbeidet med dette oppnådd fenomenale resultater de siste årene. Det at vi har klart å opprettholde posisjonen som markedslederen i storbyene i aldersgruppene mellom 18-40 år, samt også totalt sett etablere oss som gigantisk mye større enn Kanal 24’s riksprodukt i storbyene, samt totalt sett også større enn dem på landsbasis ennå vi bare har hatt distribusjon i storbyene, må vel sies å være meget bra. Sier Refsdahl

Jeg vil her også spesielt trekke frem alle talentene som har vært med på denne reisen fra å være en uformatert stasjon, til et klart og tydelig formatert produkt slik stajonen fremstår i dag. Alt dette har skjedd gjennom en klar fokusering av produktet samt implementering av nye strategiske og taktiske tiltak som passer og bygger oppunder vår identitet, og den verdiskapningen vi skal gi våre lyttere.

Skiftet av GPR vil først skje rundt nyttår, og vi er nå i en fase hvor man leter etter en ny gruppe programsjef som skal overta disse oppgavene. Hvem det bli er ennå ikke klart, men for å finne den rette kompetansen leter vi både innenfor og utenfor Norges grenser.

PM Slutt




 FORRIGE SAK:

Pedersen blir ny sjef i Kanal 24
26.10.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no