Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Tjener mest på radio

Johan Willander i Radio 1 er landets best betalte radiosjef. Det viser skattelistene som ble offentliggjort i formiddag.


RADIONYTT.NO -08.10.04 - KYRRE DAHL
Administrerende direktør i Radio 1 Norge, Johan Willander, tjente nesten 1 million kroner i fjor ( 998.000 ). Det gjør ham til landets best betalte radiosjef, ifølge Kampanje som har gjennomgått skattelistene etter at de ble offentliggjort i dag.

Nummer to på lista er NRK`s radiosjef Nils Heldal, som står oppført med en inntekt på 739 000 i 2003. Nummer tre på lista er nåværende sjef for Kanal 24, Jan Erik Pedersen, somm står oppført med 497 000 kroner i inntekt, men han jobbet ikke i Kanal 24 i det året denne ligningen gjelder. P4-sjefen Kalle Lisberg jobbet heller ikke stort for sin kanal i fjor, og hadde bare en beskjeden inntekt i fjor.

Nordic Web Radio betaler sine ansatte godt, kan det se ut til. Adm.dir Ole Jørgen Torvmark kommer godt opp på lista over radiosjefer med en inntekt på 438 000 kroner. Adskillig bedre tjener styreleder i P4, Jens Kristian Thune, som kan bokføre en inntekt på over 5 millioner kroner, men det er heller tvilsomt om alt det stammer fra P4-jobben.




 FORRIGE SAK:

Nordic Web Radio satser på DAB
07.10.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no