Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Klem Fm legges ned i Bergen, NRJ overtar

Mandag er det slutt for Klem Fm i Bergen. Da overtar NRJ bortimot all sendetid på denne frekvensen.


RADIONYTT.NO -03.09.04 - KYRRE DAHL
For to uker siden ble det kjent at NRJ-gruppen kjøpte Klem Fm`s radiostasjoner i Oslo, Bergen og Trondheim. Nå blir Klem Fm i Bergen lagt ned og erstattet av NRJ (ENERGY), som tidligere hadde begrenset sendetid på den samme frekvensen. NRJ må fortsatt dele frekvens med studentradioen, men mesteparten av døgnet blir NRJ å høre også i Bergen.

Pressemelding: ENERGY – Bergens nye hitradio starter med 4.000 hits på rad mandag 6. september kl. 06.00 på FM 104,1 – 106,1 – 107,8

Førstkommende mandag lanseres ENERGY på FM-nettet i Bergen med 4.000 hits på rad. «Nå skal ENERGY erobre Bergen med en hitradio som har engasjert lyttere over hele Europa. Vi tar mål av oss til å bli den største radiostasjonen i Bergen for lyttere under 35 år, og det skal vi klare med bakgrunn i vår erfaring som en av Norges største hitradioer, blandet med et lokalt innhold for lyttere i Bergen,» sier programsjef Anders Opsahl i ENERGY.

ENERGY understreker betydningen av en lansering i Norges nest største by. «Lanseringen i Bergen er viktig for oss, og vi har et godt utgangspunkt for å vokse i et kommersielt viktig marked,» forteller adm. direktør Richard Mazeret. Regulære sendinger starter mandag 20. september, og frem til det spilles det 4.000 hits på rad på Bergens nye hitradio – ENERGY.

PM slutt




 FORRIGE SAK:

Lanserer egne nyheter for studenter
02.09.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no