Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Lanserer egne nyheter for studenter

Studentradioen Radio Nova i Oslo har lansert sine egen nyhetstjeneste, med en vri.


RADIONYTT.NO -02.09.04 - KYRRE DAHL
Pressemelding: (01.09) Som første radiostasjon i Norge startet Radio Nova i dag med daglige nyhetsbulletiner med studentnyheter.

Alle hverdager klokken 1200 vil Nova Nyheter servere lokalt, nasjonalt og internasjonalt stoff som angår studenter. Oslo har 40 000 studenter fordelt på Universitetet og en rekke høgskoler. Dette er en gruppe som er svært følsomme overfor en rekke politiske vedtak, og det er mye som rører seg blant studentene i byen.

- Vi har fått tilbakemelding fra studentene om at de savner nyheter på Radio Nova. Etter å ha vurdert nyhetssendinger i noen tid har vi kommet frem til at dette er noe vi vil satse på. Vi tror Nova Nyheter vil bli et viktig tilskudd i studentoffentligheten og håper å kunne øke interessen og engasjementet for studentsaker, sier ansvarlig redaktør i Radio Nova Torkild Jemterud.

Radio Nova er Oslostudentenes radiostasjon og var med sendestart i 16. mars 1982 Norges første ikke-kristne nærradio. Kanalen sender mer enn 40 timer i uken på den reklamefrie frekvensen FM 99,3.

PM slutt




 FORRIGE SAK:

Stavanger Aftenblad starter tre radiokanaler
01.09.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no