Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 på lufta i Nord

P4 er, etter noe som ligner et folkeopprør, tilbake i Nord-Norge, og har fått i gang den nye senderen i Hammerfest tidligere enn planlagt.


RADIONYTT.NO -17.08.04 - KYRRE DAHL
Når P4 måtte flytte fra sine gamle frekvenser ved nyttår, var det mange lyttere i Nord som mistet sion favoritt-kanal. P4 har siden jobbet intenst med å skaffe nye frekvenser i Nord, og er nå tilbake på lufta i Hammerfest, på FM 98,6. Senderen kom på plass tidligere enn planlagt og senere i høst blir flere P4-sendere satt i drift i Nord-Norge.

"–Det var veldig trist å få dårligere dekning som følge av konsesjonspolitikk og frekvensendringene ved årsskiftet. Derfor har vi jobbet mye for å komme tilbake med nye sendere på steder hvor det har vært mulig", sier teknisk direktør i P4, Hans Petter Danielsen.

Danielsen sier at P4 har mottatt enormt mange henvendelser fra trofaste lyttere som brått mistet favorittkanalen sin over natta – eller fikk dårligere mottak. "–Responsen har vært så stor at det nesten ble en folkebevegelse. Derfor er det ekstra morsomt å kunne komme tilbake med hyggelige nyheter om at vi nå er tilbake", sier han i en pressemelding.




 FORRIGE SAK:

Her er høstens sendeskjema for Kanal 24
14.08.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no