Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Her er høstens sendeskjema for Kanal 24

Kanal 24 gjør en rekke forandringer på sitt sendeskjema denne høsten. Slik blir Kanal 24 fra mandag 16. august, ifølge Kanal 24`s eget presseskriv: ( alle foto fra Kanal 24 )


RADIONYTT.NO -14.08.04 - KYRRE DAHL
  • 06 - 10 MORGEN PÅ KANAL 24

    Hver morgen vil Anders Høglund og Mina Hadijan underholde, informere og sjokkere i Kanal 24s nye morgenshow. Det skal være de siste nyhetene og trafikkinformasjon, blandet med mye humor. Produsent for sendingen blir Rune Dahl, og Nina Kraugerud blir ansvarlig for nyhetene. I tillegg kommer Mr. Traffic, Andrè Eilertsen med siste nytt fra trafikken.


  • 10 - 13 FORMIDDAG PÅ KANAL 24

    Sarah Natasha Melbye, Anders Hornslien, Annette Walther og Brita Møystad Engseth lager et formiddagsmagasin som inneholder det de er opptatte av: Film, reise, konspirasjonsteorier, hverdagsproblematikk, hjemmekino, show, gamle damer, TV, revy, musikk… I det hele tatt alt det lytteren rekker å tenke på i løpet av formiddagen.


  • 13 - 14 KOMISTRIPA

    Diverse innslag, blant annet med Kjetil og Kjartan er to herrer som lurer alle, også sin egen familie. Fra 6. september blir de to å høre på Kanal 24 tre dager i uka der de ved bruk av skjult mikrofon og en rekke figurer lurer og spøker med kjente og mindre kjente nordmenn.

    Johan Golden og Atle Antonsen legger i september frem rapporten om hva som gikk galt med Kanal 24. Gjennom avhør og ufine metoder har de presset sannheten ut av ledelsen og programskaperne i radiostasjonen. To dager i uka skal de to herrene bringe utdrag fra avhørene, gi sine analyser og anbefalinger til styret i Kanal 24.

    Atles langlemmede kollega i Team Antonsen; Kristopher Schau blir også å høre på Kanal 24 i høst. Han skal gjennom tre uker samle informasjon til sin nye bok ”Jeg hater svensker”. Han får hjelp fra en rekke utgaver av søta bror, ikke alle like velvillige.


  • 14 - 17 TRINE & COMPANI

    Trine Grung er Kanal 24`s nye ettermiddagsvert mellom kl. 14 og 17. Sammen med Tommy Steine skal hun få det norske folk opp på den røde løperen og få litt mer Hollywood inn i den norske folkesjelen. På alle kjendispremièrene skal en av lytterne bli invitert med på fest med Trine. Det blir selvfølgelig også aktuelle saker, nyheter og trafikk i ”Trine & Compani”. Tommy er fast humørspreder og sidekick i sendingen. Reporter Marie Theisen skal blant annet være solstråle for ”gutta på gølvet” i store norske bedrifter. Nyhetsanker blir Lars Erik Mørk.


  • 17 - 18 NYHETSPULS

    En timeslang nyhetssending med Audhild Gregoriusdotter Rotevatn som programleder.

  • ANDRE PROGRAMMER:

    Hverdager 19 - 20 - Cathy er et ungdomsprogram proppet av kul musikk, nyttige tips og ikke minst er det stedet der du kan bli DJ for en dag! Programleder Cathy Quist.

    Hver lørdag og søndag morgen mellom kl. 08 og 09 - Plankehytta med Gunnhild - Programmet er for barn, ca 4-10 år. Her skal barna få høre morsomme og spennende serier, det blir eventyrstund i lesekroken, konkurranser og både barnemusikk, pop og viser. Programleder er Gunnhild Bjørdal Aksnes.

    Leif-Erik - hver lørdag mellom kl. 9 og 12 og søndag mellom kl. 9 og 13. Leif-Erik Forberg (53). Det blir en myk start på dagen med den behagelige morgenstemmen, men det blir også en aktuell sending. Her blandes nyheter med konkurranser og gjester.

    Ingebjørg - hver lørdag mellom kl. 12 og 16 og søndag mellom kl. 13 og 16. Ingebjørg Aadland (27) setter fokus på kultur og underholdning. Det blir også mat- og vintips til helgens kos.




  •  FORRIGE SAK:

    Tommy, Trine og Mina skal redde Kanal 24
    13.08.04

     SØK:


    powered by FreeFind

     TIPS:

    Har du et tips til oss?

    Post@radionytt.no