Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kutter nyheter, kjendiser og NTB

Kanal 24`s ledelse må kutte 30 millioner kroner i kostnader. Det kan gå utover både nyheter, NTB og Kjendisene.


RADIONYTT.NO -07.05.04 - KYRRE DAHL
Styret i Kanal 24 har gitt radiosjef Arne Krusmvik beskjed om å kutte 30 millioner kroner i kostnader. Det er det samme som radiokanalen gikk i underskudd med i første kvartal, som innebærer at aksjekapitalen er tapt. Samtidig vil eierne bli bedt om å gå inn med 45 millioner friske kroner, ble det bestemt på styremøtet i går.

Når kanalen nå må kutte 30 millioner i sine driftskostnader, vil det bety dramatiske forandringer for produktet. Kostnadene i første kvartal var på drøyt 40 millioner kroner, og det er dermed nesten 1/4 del av budsjettet som må kuttes. Det vil først gå ut over de eksterne leveransene, slik som D-dagen med Petter Nome, Deichman med Guri Heftye og diktinnslagene til Kristopher Schau, skriver VG "– Vi må se på hva de koster og hvor mange som hører på, vi er jo en kommersiell kanal. Vi må gå veldig kritisk inn og se på hva alle produksjoner som kjøpes inn", sier radiosjef Arne Krumsvik til avisa.

Ifølge Dagbladet kommer Kanal 24 trolig til å si opp avtalen med NTB i løpet av kort tid, og TV2-sjef har i flere medier uttalt at nyhetsproduksjonen kan effektiviseres.




 FORRIGE SAK:

Taper millioner på å gi bort premier
06.05.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no