Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Giæver ny leder i lokalradioforbundet

Thomas Giæver fra Radio Tromsø er valgt til ny leder i Norsk lokalradioforbund.


RADIONYTT.NO - 19.04.04 - KYRRE DAHL
Det var tilløp til kaos da Norsk lokalradioforbund avholdt sitt landsmøte i Haugesund i helgen. Da landsmøte-delegatene skulle velge styreleder, dukket det opp ikke mindre enn 2 benkeforslag. Valgkomiteen hadde foreslått at nykommeren Roar Holthe fra Radio 1 Trondheim skulle overta etter Thor Olav Reiersdal, som ifølge valgkomiteen hadde stilt sin plass til disposisjon. Men, etter oppfordring hadde Reiersdal bestemt seg for å stille likevel. I tillegg kom det benkeforslag om at nestleder Thomas Giæver burde rykke opp til lederplassen.

Det var svært jevnt, men ingen av de tre kandidatene fikk flertall i første runde, slik at det ble kampvotering mellom Reiersdal og Giæver, der sistnevnte vant med 34 mot 30 stemmer. 2 stemmer ble forkastet. Dermed blir Thomas Giæver, fra Radio Tromsø, styreleder i Norsk lokalradioforbund de neste to årene.

De andre styremedlemmene blir Alf Lande, som ikke var på valg, og Andreas Reitan, som ble gjenvalgt. I tillegg ble Roar Holthe og Christine Vilund fra Studentradioen i Bergen valgt inn i styret som nykommere. Nils Gunnar Haraldseid fortsetter som første. vara, mens Hermann Skretting fikk plassen som andre vara. Det var 66 lokalradioer representert på landsmøtet.




 FORRIGE SAK:

Pangstart for ny runde med jaget
14.04.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no