Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Pangstart for ny runde med jaget

Radio 1 har satt i gang en ny runde med sitt markedsføringstunt "jaget", og allerede første dagen ble det fullklaff.


RADIONYTT.NO - 14.04.04 - KYRRE DAHL
I går, tirsdag 13. april gikk startskuddet for en ny utgave av "Jaget" på Radio 1, og allerede i løpet av den første morgensendingen var en lytter 100 000 kroner rikere. Men konkurransen fortsetter:

Pressemelding:

Fire ukjente menn vil være på flukt fra Radio 1s lyttere. I henholdsvis Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger vil Radio 1s lyttere kunne vinne hundretusener om de klarer å finne den JAGEDE. Tre ganger om dagen vil den JAGEDE ringe til studio og gi Radio 1s lyttere ledetråder på hvor han befinner seg. Finner lytterne han må de spørre ”Er du JAGET av Radio 1”. Svarer personen JA, vinner lytteren prisen som er satt på hans hode. Den JAGEDE vil befinne seg på tre nye steder hver dag, med tre ulike ledetråder og tre ulike premiebeløp.

Markedsdirektør i Radio 1, Jan Hartlin ser frem til å igjen sette fire byer på hodet. ”JAGET engasjerer radiolytterne på en helt unik måte. Det er enkelt å bli med i jakten, samtid som det er veldig engasjerende og underholdende å lytte til. Vi sender lokalt i fire storbyer og JAGET skjer i lytternes eget miljø. Dette er en av de viktigste suksesskriteriene ” sier Jan Hartlin.
PM SLUTT




 FORRIGE SAK:

The Voice relanseres i Oslo og Bergen
13.04.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no