Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 setter opp flere sendere

P4 har begynt å sette opp flere sendere. I dag ble en ny sender på Sollihøgda, som dekker veien mellom Oslo og Hønefoss, tatt i bruk.


RADIONYTT.NO - 24.02.04 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Etter at P4 begynte å sende i sitt nye FM-nett fra nyttår, har kanalen mottatt mange henvendelser fra lyttere som ikke lenger kan få inn P4. P4 tar disse henvendelsene på alvor og har nå montert en ny sender slik at det er kontinuerlig dekning på veistrekningen mellom Hønefoss og Oslo.

P4 har mottatt enorme mengder henvendelser fra folk som ikke lenger kan få inn P4, med intense ønsker om å få kanalen tilbake. Derfor er det i gang et arbeid med å planlegge forbedringer av nettet. Et av områdene som har ført til mange lytterhenvendelser fra bilister er veistrekningen E16 mellom Sundvollen og Sollihøgda. Nå er en ny P4-sender er montert, og at det er etablert dekning i Nes-tunnelen igjen. Det er dermed nå kontinuerlig P4-dekning fra Hønefoss/Ringerike til Oslo, på frekvensene 107,8 - 96,1 og 98,3.

P4 har siden nyttår sendt på det nye FM-nettet. Den store utfordringen for kanalen har vært å få med seg lytterne over til nye frekvenser. Ifølge lytterundersøkelsene har P4 lykkes godt i og med at tilnærmet like mange lytter på kanalen nå som før nyttår - på tross av det nye nettet dekker en mindre del av befolkningen.

P4 sørger med oppdaterte trafikkmeldinger for at bilistene får viktige trafikkmeldinger raskest mulig. P4 er den radiokanalen flest lytter til i bil. P4 har over 1 million lyttere hver dag og i løpet av en uke hører halve Norges befolkning til P4.

PM slutt




 FORRIGE SAK:

Dårlig resultat fra P4
20.02.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no