Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Satser på kabel-radio på Notodden

I februar starter en ny radiostasjon på Notodden i Telemark. Radio Notodden blir foreløpig bare tilgjengelig på kabel.


RADIONYTT.NO - 13.01.04 - KYRRE DAHL
Nærradioen på Notodden ble lagt ned for sju år siden, men nå er det ildsjeler som ønsker seg en ny radiostasjon i den lille byen i Øst-Telemark. Ønsket er så stort at man ikke vil vente på en ny konsesjonsrunde på FM-båndet, så allerede i februar er man i gang på byens kabel-nett.

Menneskene har store ambisjoner: "Vi ønsker å lage kvalitetsradio og tilfredsstille våre lyttere på best mulig måte. Vårt største mål er å skape en radiostasjon som Notodden og Øst-Telemark kan være stolt av. Dette skal vi få til ved å være informativ ovenfor våre lyttere, og også være et viktig bindeledd mellom lytterne og næringslivet i distriktet. Vårt musikkformat ligger for mennesker mellom 16-35 år, dette for å gjøre Radio Notodden til et aktuelt annonsemedium. I tillegg til vårt hovedformat, vil vi også spille musikk for yngre og eldre i egne program. Vi gir deg de siste ' riksnyhetene og formidle det som skjer der du bor. Sport og kultur fra nærområdet er også høyt prioritert." står det på stasjonens hjemmeside.

Siden den lokale nærradioen ble lagt ned på 90-tallet har Radio Midt-Telemark fra Bø hatt konsesjon for å sende på FM-båndet i Notodden, men Radio Notodden varsler at de vil søke om FM-konsesjon ved første mulighet.




 FORRIGE SAK:

Kjendisjakt på Radio 1 gir penger til veldedighet
08.01.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no