Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kjendisjakt på Radio 1 gir penger til veldedighet

Radio 1 satser på kjendiser for å trekke lyttere, men gir også penger til veldedighet.


RADIONYTT.NO - 08.01.04 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Mandag 12. januar starter Radio 1 årets første store promotionaktivitet. I KJENDISJAKTEN skal lytterne få kjendiser til å ringe Radio 1. Gjør de det belønnes både lytteren og kjendisens valgte veldedige organisasjon med penger.

Hver dag i 2 uker vil Radio 1 i bestemte tider under sine sendinger åpne telefonlinjene for kjendiser. Kjendiser som har blitt oppfordret av lyttere til å ringe kan da ringe og slå av en prat med programlederne. Da gir Radio 1 bort 2 000,- kroner til kjendisens utvalgte veldedige organisasjon.

Januar er for de fleste en måned med tømte lommebøker etter jule og nyttårsfeiringen. Derfor vinner lytteren som har oppfordret kjendisen til å ringe inn også 2 000,- kroner.

”Det er mange som kjenner, eller kjenner en som kjenner en kjendis, og det bli spennende å se hvilke kjendiser som ringer oss.” sier Programdirektør Jon Refsdahl i Radio 1 som har stor tro på aktiviteten. ”Denne aktiviteten er gjennomført med suksess på andre SBS radiostasjoner i Skandinavia. Lytterne får et bra radioprodukt. Det er alltid spennende å høre hvilken kjendis som ringer og hva han sier, samtidig som lytterne får fylt lommeboken etter jul. Og vi fyller pengeskrinene til veldedige organisasjoner som alle er i behov av mer penger for å fortsette sitt viktige arbeid. Vi vil bruke denne aktiviteten til å fremme flest mulig av de veldedige organisasjonene. Det er sært mange der ute som gjør en fantastisk innsats for samfunnet.” sier Jon Refsdahl.

PM slutt




 FORRIGE SAK:

De første lyttertallene for Kanal 24
07.01.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no