Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Namsretten pålegger P4 å sende videre

P4 får ikke lov til å skru av sine gamle sendere, slik de varslet de ville gjøre klokka 15 i ettermiddag. Det har namsretten bestemt.

RADIONYTT.NO - 18.12.03 - KYRRE DAHL
P4`s lynstrategi ser nå ut til å mislykkes. I går startet kanalen å sende på sine nye frekvenser, og i dag hadde de planlagt å stenge de gamle senderne, slik at det ville bli to uker med stillhet før Kanal 4 kommer på lufta ved nyttår. En kjennelse i Asker og Bærum namsrett setter nå stopper for det: I Kjennelsen heter det" Norkring AS forbys å avstenge sendere i det fjerde riksnettet. Norkring AS pålegges straks å åpne eventuelt avstengte sendere i det fjerde riksnettet. " P4 og Nrokring har valgt å føye seg etter rettens kjennelse og sendingene fortsetter.

Samtidig har P4 også blitt nektet å overføre de såkalte PI-kodene: "Norkring forbys å overføre PI-kodene fra det fjerde riksradionettet til det femte, og forbys fortsatt sending av det fjerde nettets PI-koder i det femte nettet.", heter det i kjennelsen. Det betyr at Kanal 4 vil overta P4`s koder dersom dommen blir stående.

Saken er ikke avgjort og P4 vil kjempe med nebb og klør. ifølge Kampanje blir det i morgen muntlige forhandlinger i namsretten.




 FORRIGE SAK:

P4 skrur av sine ganle sendere
18.12.03

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no