Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kanal 4 samarbeider med Nordic Web Radio

Kanal 4 kommer snart med egen stream på internett, og de har valgt å benytte tjenester fra Nordic Web Radio.



RADIONYTT.NO - 11.12.03 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Kanal4 skal distribuere sine sendinger via Nordic Web Radios radioguide på Internett – Minradio. Dermed er alle landets store radiokanaler samlet på et sted fra 1. januar – inklusiv NRK og P4. Nordic Web Radio, som eies av Norsk Aller, er nå en av Europas største aktører på webradio. Radioguiden Minradio er tilgjengelig på de fleste av landets største nettsider, bl.a. SOL, MSN, Aftenposten, Nettavisen og Dagbladet. Nordic Web Radio har gjennom sitt nettverk totalt over 3,7 millioner lyttersesjoner hver måned.

Kanal4 mener at samlingen av de andre ledende norske radiokanalene på Minradio har gjort det naturlig også for Kanal4 å være representert på Nordic Web Radios plattform.. – Selv om vi foreløpig selvsagt ikke kjenner Kanal4-lytternes lyttermønster, indikerer den økte Internettbruken blant folk flest at Internett kan bli en viktig distribusjonskanal for oss, også fordi en betydelig del av radiolyttingen erfaringsmessig forgår på jobb, sier radiosjef Arne Krumsvik i Kanal4.

Administrerende direktør Ole Jørgen Torvmark i Nordic Web Radio sier at radiotilbudet på ”Minradio” nå er komplett. – Vi er glade for å ha fått med Kanal4. Det betyr at vi kan tilby radiolytterne alle de viktigste radiokanalene på ett sted, sier han.




 FORRIGE SAK:

RadioAdressa fikk godkjent karakter
10.12.03

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no